Wings of Love

2.425,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 72,75 p/maand
  • U spaart 48,50 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 242,50 rentevrij
Huur voor € 72,75 p/m
Artikelnummer: ZSAKV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Wings of Love’ is een prachtig origineel kunstwerk van Jack Liemburg, een echte Eye-catcher! Jack Liemburg creëert kunstwerken die een combinatie zijn van fotografie, acrylverf en collagetechnieken. Deze werken worden vervaardigd op Dibond en vervolgens omlijst met een robuust houten frame van 5 cm dikte, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn geschilderd. Dankzij deze constructie zijn de kunstwerken direct klaar om aan de muur te hangen. Vervolgens worden ze overgoten met een dikke laag UV-werende epoxyhars, wat een verbluffend effect creëert. Hoewel ze lastig te fotograferen zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat de werken in het echt nog indrukwekkender zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om ze persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. De kunstwerken zijn beschikbaar voor zowel verhuur via onze kunstuitleen als voor aankoop online, en worden geleverd met een certificaat van echtheid. De bezorgkosten voor Nederland en België bedragen € 39,95, en voor buitenlandse bestellingen kun je gerust contact met ons opnemen.

Jack Liemburg staat bekend om zijn unieke kunstbeleving, waarin passie, kracht en rebellie vaak centraal staan. Hij combineert op een bijzondere wijze schildertechnieken met fotografie, geïnspireerd door het alledaagse leven, bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Zijn werken zijn ware statements die van de muur afspatten en zijn opgenomen in collecties over de hele wereld.

Bij Amersfoort Art kun je zowel kunstwerken van Jack Liemburg kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen, waarmee je uiteindelijk het gehuurde kunstwerk kunt aanschaffen. En ben je toe aan iets nieuws? Dan kun je met je spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kun je terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer details.