The World is Yours (Nachtwacht)

2.995,00

  • Techniek Mixed Media op Paneel
  • Afmeting 100 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 299,50 rentevrij
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: HYOBQ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘The World Is Yours’ is een fantastische bewerking van de Nachtwacht van Rembrandt. Jack Liemburg heeft op zijn eigen wijze een bijzondere draai gegeven aan een van de beroemdste schilderijen ter wereld. Het kunstwerk is een meesterlijke samensmelting van fotografie, acrylverf en collagetechnieken. Vervaardigd op Dibond en omlijst met een stevig, 5 cm dik houten frame waarvan de zijkanten zorgvuldig zijn afgewerkt, kan het direct aan de muur worden gehangen. Jack heeft het vervolgens gegoten met een dikke laag UV-werende epoxyhars, wat een verbluffend effect oplevert. Hoewel het moeilijk te fotograferen is, kunnen we met volle overtuiging zeggen dat de echte schoonheid van het kunstwerk pas volledig tot uiting komt in persoonlijke bezichtiging in onze galerie. Het werk is verkrijgbaar via onze kunstuitleen en ook online te koop, inclusief een certificaat van echtheid. Bezorgkosten Nederland € 49,50. Neem voor buitenlandse bestellingen gerust contact met ons op.

Jack Liemburg is een kunstenaar die op een geheel eigen, onnavolgbare manier een kunstervaring creëert. Zijn schilderijen zijn vaak doordrenkt van passie, kracht en rebellie, waarbij hij op unieke wijze schildertechnieken en fotografie combineert. Inspiratie haalt hij uit het alledaagse leven, maar ook uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen vind je terug in zijn unieke schilderijen, die als ware statements de muur verlevendigen. Jack’s kunstwerken zijn opgenomen in collecties zowel in binnen- als buitenland.

Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken van Jack Liemburg te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om spaartegoed op te bouwen, waarmee je uiteindelijk het desbetreffende kunstwerk of een ander kunt aankopen.  De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk onze website voor meer informatie en voorwaarden, en bezoek onze kunstuitleenpagina voor details.