Coconut Shell

1.575,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas (anti-reflex)
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 75
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 157,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 47,25 p/maand
  • U spaart 31,50 p/maand
Huur voor € 47,25 p/m
Artikelnummer: FDPES Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Conceptuele portretfoto’s van Jack Burger op Dibond

De prachtige conceptuele portretfoto’s van Jack Burger op Dibond zijn gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier en voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, voor een mooi diep effect. Het werk is aan de achterzijde voorzien van een (aan de voorzijde niet zichtbaar) aluminium frame, zodat het een beetje zwevend aan de muur kan worden gehangen. Heel chique. Vervaardigd in een exclusieve oplage van 75 stuks en uiteraard voorzien van een certificaat van echtheid.

Unieke kunstwerken met certificaat van echtheid

Fotografie geeft Jack de mogelijkheid om afbeeldingen te creëren die hij in zijn gedachten samenstelt. Zijn inspiratie krijgt hij uit het leven van alledag en zijn verbeelding. Zijn werk is sereen en expressief. De kracht en magie van het licht inspireren hem ieder moment van de dag. Zijn passie is om via conceptuele portretfotografie een verhaal te vertellen. Met zijn afbeeldingen wil hij de verbeelding van de kijker stimuleren en provoceren. Zijn afbeeldingen vertellen vaak een verhaal. Wat dat verhaal inhoudt, is aan de verbeelding van de aanschouwer.

Kunstwerken van Jack Burger kopen of huren

De kunstwerken van Jack Burger zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.