Some Like It Hot

995,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 60 x 130 cm
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: DATGK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Some Like It Hot’ is Hermans ode aan Marilyn Monroe. In deze film met gelijknamige titel had ze een glansrol naast Tony Curtis en Jack Lemmon. Deze originele zeefdruk is genummerd en gesigneerd door Herman Brood en kenmerkt zich door het gebruik van mooie, heldere kleuren. Dit kunstwerk wordt voorzien van een strakke, mat zwarte lijst voorzien van helder floatglas en zuurvrij passe-partout. Heb je de voorkeur voor een andere lijst? Neem dan contact met ons op. Bij aankoop ontvang je een certificaat van echtheid. Ook beschikbaar in onze kunstuitleen en tevens online te bestellen (levertijd i.v.m. inlijsten ongeveer 5-6 werkdagen).

Herman Brood (Zwolle, 1946) is een Nederlands kunstenaar. Hij was in alles een rasartiest. In zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam.

Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur. De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans.

KUNSTWERKEN VAN HERMAN BROOD KOPEN OF HUREN?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art (online) te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.