Bierviltje Slaap Verder (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: OTFEI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bierviltje ‘Slaap Verder’ – een uniek kunstwerk van Herman Brood

Een kunstwerk op een bierviltje

‘Slaap Verder’ is een prachtig origineel kunstwerk van de iconische Nederlandse artiest Herman Brood. Dit unieke stuk is door Herman zelf getekend op een bierviltje, wat het een bijzondere en waardevolle toevoeging maakt aan elke kunstcollectie. Het kunstwerk komt met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en exclusiviteit ervan onderstreept.

Exclusieve inlijsting

Het kunstwerk is recentelijk ingelijst in een prachtige hoogglans zwarte ornamentlijst. De lijst is voorzien van een zwart zuurvrij passepartout met een ronde uitsnede, wat de tekening op het bierviltje extra benadrukt. Voor optimale conservatie is het kunstwerk achter speciaal 99% UV-werend glas geplaatst, zodat de kleuren en details behouden blijven.

Een echte eye-catcher

‘Slaap Verder’ is zonder twijfel een echte eye-catcher. Dit unieke kunstwerk trekt direct de aandacht en is een gespreksonderwerp in elke ruimte. Het is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit kunstwerk eenvoudig online aan te kopen.

Over Herman Brood

Herman Brood was een Nederlandse muzikant, kunstschilder en media-persoonlijkheid, bekend om zijn excentrieke levensstijl en zijn bijdragen aan de Nederlandse rockscene. Zijn schilderijen kenmerken zich door kleurrijke en levendige composities en zijn werk wordt internationaal gewaardeerd. Brood blijft een iconische figuur in de Nederlandse popcultuur, en zijn nalatenschap leeft voort in zijn muziek, kunst en unieke persoonlijkheid.

Bezoek Amersfoort Art

Amersfoort Art beschikt over een indrukwekkende kunstcollectie van Herman Brood. Veel van zijn werken zijn ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit unieke kunstwerk en andere prachtige stukken te bewonderen.

Voeg ‘Slaap Verder’ van Herman Brood toe aan uw collectie en geniet van een stukje Nederlandse kunstgeschiedenis.