Bierviltje Man met Paard

925,00

  • Techniek Tekening op bierviltje
  • Afmeting 40 x 40 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 27,75 p/maand
  • U spaart 18,50 p/maand
  • Inclusief Lijst met Museumglas
Huur voor € 27,75 p/m
Artikelnummer: WBMVI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bierviltje ‘Man met Paard’ door Herman Brood

Uniek kunstwerk met certificaat van echtheid

Dit kunstwerk, getiteld ‘Man met Paard’, is een prachtig door Herman Brood getekend bierviltje. Het betreft een uniek exemplaar, voorzien van een certificaat van echtheid. Dit maakt het kunstwerk een waardevolle toevoeging aan elke collectie.

Hoogwaardige inlijsting

Het bierviltje is recentelijk ingelijst in een schitterende hoogglans zwarte ornamentlijst. De lijst is voorzien van een zwart zuurvrij passepartout met ronde uitsnede, wat het kunstwerk een extra dimensie geeft. Daarnaast is het ingelijst met speciaal 99% UV-werend glas, wat zorgt voor optimale conservatie.

Eye-catcher in uw interieur

Dit kunstwerk is een echte eye-catcher en trekt direct de aandacht. Het is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar in onze kunstuitleen. U kunt het kunstwerk tevens online aanschaffen.

Over Herman Brood

Herman Brood was een Nederlandse muzikant, kunstschilder en media-persoonlijkheid, bekend om zijn excentrieke levensstijl en zijn bijdragen aan de Nederlandse rockscene. Geboren op 5 november 1946 in Zwolle en overleden op 11 juli 2001, leefde Brood een tumultueus leven dat vaak de media haalde. Naast zijn muzikale carrière was hij een getalenteerd kunstschilder, bekend om zijn kleurrijke en levendige composities.

Contact en kunstuitleen

Amersfoort Art beschikt over een prachtige collectie kunstwerken van Herman Brood. Veel van deze werken zijn ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Voor meer informatie of vragen over buitenlandse bestellingen, neem gerust contact met ons op.

Voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de kleurrijke en levendige stijl van Herman Brood in uw eigen huis.