Bierviltje De Volgende

925,00

  • Techniek Tekening op bierviltje
  • Afmeting 40 x 40 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 27,75 p/maand
  • U spaart 18,50 p/maand
  • Inclusief Lijst met Museumglas
Huur voor € 27,75 p/m
Artikelnummer: FFXXZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bierviltje ‘De Volgende’ door Herman Brood

Uniek kunstwerk met certificaat van echtheid

‘De Volgende’ is een bijzonder bierviltje, getekend door de iconische Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Dit unieke stuk is voorzien van een certificaat van echtheid, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Hoogwaardige inlijsting

Het kunstwerk is recentelijk ingelijst in een schitterende hoogglans zwarte ornamentlijst. De lijst is voorzien van een zwart zuurvrij passepartout met een ronde uitsnede, wat de tekening extra doet opvallen. Bovendien is het ingelijst met speciaal 99% UV-werend glas om de kleuren en details te conserveren.

Een echte eye-catcher

Dit kunstwerk is een ware blikvanger en zal zeker de aandacht trekken in elke ruimte. Het is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Daarnaast kunt u dit unieke stuk ook online aanschaffen.

Over Herman Brood

Herman Brood was een Nederlandse muzikant, kunstschilder en media-persoonlijkheid, bekend om zijn excentrieke levensstijl en zijn bijdragen aan de Nederlandse rockscene. Geboren op 5 november 1946 in Zwolle, begon Brood zijn muzikale carrière als pianist en zanger in diverse bands, waaronder Cuby + Blizzards. Hij verwierf echter pas echt bekendheid als frontman van zijn eigen band, Herman Brood & His Wild Romance.

Naast zijn muzikale talent was Brood ook een getalenteerd kunstschilder. Zijn schilderijen staan bekend om hun kleurrijke en levendige composities en worden internationaal tentoongesteld.

Herman Brood was ook berucht om zijn openhartige houding ten opzichte van drugsgebruik en zijn tumultueuze persoonlijke leven. Hij worstelde met verslaving gedurende zijn hele leven en pleegde uiteindelijk zelfmoord in 2001 door van het Amsterdamse Hilton Hotel te springen.

Bekijk het werk in onze galerie

Amersfoort Art beschikt over een prachtige collectie kunstwerken van Herman Brood. Veel van deze werken zijn ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Kom langs in onze galerie in Amersfoort om ‘De Volgende’ en andere werken van Herman Brood te bewonderen.