Summer in the City II

695,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: WEFET Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Henry Brand heeft een opvallend figuratief kunstwerk gecreëerd, vervaardigd met olieverf op linnen waarbij de zijkanten van het werk zorgvuldig zijn doorgetrokken, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. De levendige kleuren van dit kunstwerk komen in werkelijkheid nog beter tot hun recht. Bij aankoop wordt een certificaat van echtheid meegeleverd. Dit prachtige stuk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar voor kunstuitleen. Online aanschaf is ook mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn plezier in het schilderen en streven naar een bevredigend eindresultaat zijn voortdurende drijfveren. Henry gebruikt voornamelijk het paletmes bij het werken met olieverf, waardoor zijn klassieke thema’s een verrassend moderne uitstraling krijgen. Of het nu gaat om het mondaine stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, Henry’s gebruik van levendige olieverf in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgt altijd voor een boeiende voorstelling – een kleurrijk spektakel aan de muur.

De Franse invloeden in sommige van zijn werken vinden hun oorsprong in schildersessies die hij organiseert in onder andere Normandië, Honfleur en Trouville.

Bij Amersfoort Art kunt u kunstwerken van Henry Brand zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u behoefte heeft aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website en ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.