Modern City

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: SWMTL-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bijzonder figuratief kunstwerk van Henry Brand, vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het werk zijn doorgetrokken, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. We kunnen met zekerheid zeggen dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog mooier en levendiger zijn. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, evenals beschikbaar in onze kunstuitleen. U kunt dit kunstwerk ook online aanschaffen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn plezier in het schilderen en streven naar een bevredigend eindresultaat zijn constant motiverende factoren. Henry maakt gebruik van olieverf en het paletmes, waardoor zijn vaak klassieke onderwerpen een verrassend moderne uitstraling krijgen. Of het nu gaat om het mondaine, rijke stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, zijn levendige olieverfschilderijen in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgen altijd voor een boeiende presentatie – een kleurrijk spektakel aan de muur.

De Franse invloeden in sommige van zijn werken zijn terug te voeren op schildersessies die hij organiseert, met name in Normandië, Honfleur en Trouville.

Wilt u een schilderij van Henry Brand kopen of huren, of wilt u het eerst gratis op zicht hebben?

De kunstwerken van Henry Brand zijn verkrijgbaar en te huur bij Amersfoort Art via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.