Modern City

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: SWMTL-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Modern City: figuratief kunstwerk van Henry Brand

Uniek figuratief kunstwerk

Ontdek het bijzondere figuratieve kunstwerk Modern City van de gerenommeerde kunstenaar Henry Brand. Dit indrukwekkende stuk is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het werk zijn doorgetrokken, zodat het direct aan de muur kan worden opgehangen. De kleuren van dit kunstwerk zijn in werkelijkheid nog mooier en levendiger dan op de foto.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Modern City ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van dit unieke kunstwerk garandeert. Dit schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen.

Online aanschaffen

U kunt Modern City eenvoudig online aanschaffen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Over de kunstenaar: Henry Brand

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn levendige stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn passie voor schilderen en streven naar perfectie zijn duidelijk zichtbaar in elk van zijn werken. Henry maakt gebruik van olieverf en het paletmes, waardoor zijn vaak klassieke onderwerpen een verrassend moderne uitstraling krijgen.

Diepe aardetinten en Franse invloeden

Of het nu gaat om het mondaine stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, Henry’s schilderijen in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgen altijd voor een boeiende presentatie. De Franse invloeden in sommige van zijn werken zijn terug te voeren op de schildersessies die hij organiseert, met name in Normandië, Honfleur en Trouville.

Kunst kopen of huren bij Amersfoort Art

Wilt u een schilderij van Henry Brand kopen of huren? Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken van Henry Brand verkrijgbaar en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee!

Kunst voor bedrijven en particulieren

Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.