City of Culture

595,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 17,85 p/maand
  • U spaart 11,90 p/maand
Huur voor € 17,85 p/m
Artikelnummer: DWHQY Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bijzonder figuratief kunstwerk van Henry Brand

Dit prachtige figuratieve kunstwerk van Henry Brand, vervaardigd met olieverf op linnen, is een echte blikvanger. De zijkanten van het doek zijn zorgvuldig meegeschilderd, waardoor het werk direct geschikt is om aan de muur te hangen. De ware pracht en levendigheid van de kleuren komen in het echt nog beter tot hun recht. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

Beschikbaar in onze galerie en online

Dit unieke kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar voor kunstuitleen. U kunt het kunstwerk gemakkelijk online aanschaffen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen recht op retour.

Over de kunstenaar

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn passie voor het schilderproces en zijn streven naar een bevredigend eindresultaat zijn zijn constante motivatie. Henry gebruikt olieverf en hanteert voornamelijk het paletmes, waardoor zijn klassieke onderwerpen een verrassend moderne uitstraling krijgen. Of het nu gaat om het mondaine stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, zijn levendige olieverfschilderijen in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen bieden altijd een boeiende voorstelling, een kleurrijk spektakel voor aan de muur.

Franse invloeden

De Franse invloeden in sommige van zijn werken zijn terug te voeren op schildersessies die hij organiseert, voornamelijk in Normandië, Honfleur en Trouville.

Kopen of huren

Wilt u een schilderij van Henry Brand kopen of huren, of wilt u het eerst gratis bekijken? De kunstwerken van Henry Brand zijn verkrijgbaar en te huur bij Amersfoort Art via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.