A Walk in the City

235,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 7,05 p/maand
  • U spaart 4,70 p/maand
Huur voor € 7,05 p/m
Artikelnummer: ZZOFJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

A Walk in the City – Henry Brand

Bijzonder figuratief kunstwerk

Ontdek “A Walk in the City”, een prachtig werk van de gerenommeerde kunstenaar Henry Brand. Dit schilderij, vervaardigd met olieverf op linnen, trekt direct de aandacht door de levendige kleuren en de doorgetrokken zijkanten, waardoor het werk zonder lijst aan de muur kan worden opgehangen. De kleuren zijn in werkelijkheid nog mooier en levendiger dan op de foto.

Certificaat van echtheid

Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar in onze kunstuitleen, waar u het ook kunt huren. Natuurlijk kunt u “A Walk in the City” ook eenvoudig online aanschaffen.

De kunstenaar: Henry Brand

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn passie voor schilderen en streven naar perfectie zijn duidelijk zichtbaar in elk werk. Door het gebruik van olieverf en het paletmes krijgen zijn klassieke onderwerpen een moderne twist. Of het nu gaat om het dynamische stadsleven of de schoonheid van een herfstboeket, Henry’s schilderijen in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgen altijd voor een boeiende presentatie.

Franse invloeden

De Franse invloeden in sommige van zijn werken zijn terug te voeren op de schildersessies die hij organiseert, met name in Normandië, Honfleur en Trouville. Deze invloeden geven zijn werk een extra dimensie en maken het des te unieker.

Kunst kopen of huren

Wilt u “A Walk in the City” van Henry Brand kopen of huren, of wilt u het eerst gratis op zicht hebben? Bij Amersfoort Art kunt u dit kunstwerk zowel aanschaffen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt kopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee!

Kunst voor bedrijven en particulieren

Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.