Modern City Square

695,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: XBSNS-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Modern City Square – een uniek figuratief kunstwerk van Henry Brand

Over het kunstwerk

Ontdek het bijzondere figuratieve kunstwerk Modern City Square van de getalenteerde kunstenaar Henry Brand. Dit werk is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn meegeschilderd. Hierdoor is het kunstwerk direct geschikt om aan de muur te hangen. De kleuren van Modern City Square zijn in werkelijkheid nog prachtiger en levendiger dan op de foto.

Certificaat van echtheid

Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is zichtbaar in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar voor kunstuitleen en kunt u het ook online aanschaffen. Na het ontvangen van uw bestelling, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te plannen. U heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Over de kunstenaar

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn plezier in het schilderen en streven naar een bevredigend eindresultaat blijven hem motiveren. Henry maakt gebruik van olieverf en werkt voornamelijk met het paletmes, wat zijn vaak klassieke thema’s een verrassende, moderne uitstraling geeft. Of het nu gaat om het mondaine stadsleven of de kleurrijke bloemenpracht van een herfstboeket, de levendige olieverf in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgt altijd voor een boeiende voorstelling. Een kleurrijk spektakel voor aan de muur.

Franse invloeden in het werk

De Franse invloeden in sommige van zijn werken zijn terug te voeren op de schildersessies die hij organiseert, met name in Normandië, Honfleur en Trouville.

Kopen of huren

Wilt u een schilderij van Henry Brand kopen of huren, of eerst gratis op zicht hebben? De kunstwerken van Henry Brand zijn verkrijgbaar en te huur via de kunstuitleen van Amersfoort Art. Een deel van het huurbedrag wordt toegevoegd aan uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen! De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website en ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.