City View

595,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 95 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 17,85 p/maand
  • U spaart 11,90 p/maand
Huur voor € 17,85 p/m
Artikelnummer: NADIV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

City View – een bijzonder figuratief kunstwerk van Henry Brand

Levendig stadsgezicht op linnen

City View is een indrukwekkend figuratief kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Henry Brand, vervaardigd met olieverf op linnen. De zorgvuldig doorgeschilderde zijkanten maken het mogelijk om dit werk direct aan de muur te hangen, zonder dat een lijst nodig is. De ware pracht en levendigheid van de kleuren komen nog beter tot hun recht wanneer u het kunstwerk in persoon bewondert.

Certificaat van echtheid en beschikbaarheid

Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde ervan garandeert. City View is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar voor kunstuitleen. U kunt dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen.

Over de kunstenaar Henry Brand

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn prachtige stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn passie voor schilderen en het streven naar een perfect eindresultaat zijn duidelijk zichtbaar in elk van zijn werken. Henry maakt voornamelijk gebruik van olieverf en het paletmes, wat zijn klassieke thema’s een verrassend moderne uitstraling geeft. Zijn schilderijen, met diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen, bieden een levendig en boeiend spektakel aan de muur.

Franse invloeden en schilderplezier

Franse invloeden zijn zichtbaar in sommige van zijn werken, geïnspireerd door schildersessies die Henry organiseert in schilderachtige locaties zoals Normandië, Honfleur en Trouville. Deze invloeden voegen een extra dimensie toe aan zijn toch al indrukwekkende oeuvre.

Koop of huur uw Henry Brand kunstwerk

Wilt u een schilderij van Henry Brand kopen of huren? Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Henry Brand zowel aanschaffen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u uiteindelijk het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Mocht u op zoek zijn naar iets anders, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij uw spaartegoed behouden blijft.

Kunst voor bedrijven en particulieren

Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van Henry Brand’s kunstwerken bij Amersfoort Art.