City Square

695,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: KVFUW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Schitterend figuratief kunstwerk van Henry Brand, gecreëerd met olieverf op linnen waarbij de zijkanten van het doek zijn geïntegreerd in het schilderproces, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. We verzekeren u dat de ware kleuren van dit kunstwerk nog meer indrukwekkend en levendig zijn dan op de afbeelding. Het wordt geleverd met een authentificatiecertificaat en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bovendien is het beschikbaar voor verhuur via onze kunstuitleen. U heeft ook de mogelijkheid om dit kunstwerk online aan te schaffen. Zodra uw bestelling is geplaatst, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen, en u heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Henry Brand, afkomstig uit Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn passie voor het schilderproces en zijn streven naar een bevredigend eindresultaat zijn duidelijk te herkennen. Henry maakt gebruik van olieverf en werkt voornamelijk met een paletmes, wat zijn klassieke onderwerpen een verrassend moderne uitstraling geeft. Of het nu gaat om het bruisende stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, de levendige olieverf in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgt altijd voor een boeiende voorstelling. Het resultaat is een kleurrijk spektakel dat elke muur verfraait.

In sommige van zijn werken zijn Franse invloeden te herkennen, die voortkomen uit schildersessies die hij organiseert, met name in Normandië, Honfleur en Trouville.

Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van Henry Brand, bij Amersfoort Art bieden wij beide opties aan via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke mogelijkheid voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u onze website raadplegen. Kom langs bij onze kunstuitleen voor uitgebreidere details.