City of Angels

695,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: DRNPZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

City of Angels – een kunstwerk van Henry Brand

Ontdek het prachtige figuratieve kunstwerk City of Angels van de gerenommeerde kunstenaar Henry Brand. Dit schilderij, vervaardigd met olieverf op linnen, is een waar visueel spektakel. De zijkanten van het doek zijn meegenomen in het schilderproces, waardoor het direct geschikt is om aan de muur te hangen. De werkelijke kleuren van dit kunstwerk zijn nog indrukwekkender en levendiger dan op de afbeelding. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort.

Unieke stijl en techniek

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn plezier in het schilderproces en de motivatie om naar een bevredigend eindresultaat te streven, zijn duidelijk merkbaar. Henry maakt gebruik van olieverf en werkt voornamelijk met een paletmes, waardoor zijn klassieke onderwerpen een verrassend moderne uitstraling krijgen. Of het nu gaat om het mondaine stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, de levendige olieverf in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgt altijd voor een boeiende voorstelling. Het resultaat is een kleurrijk spektakel dat uw muur siert.

Franse invloeden

In sommige van zijn werken zijn Franse invloeden te herkennen, die voortkomen uit schildersessies die hij organiseert in met name Normandië, Honfleur en Trouville. Deze invloeden voegen een extra dimensie toe aan zijn kunstwerken, waardoor ze nog unieker en boeiender zijn.

Kopen of huren via onze kunstuitleen

Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van Henry Brand, bij Amersfoort Art bieden wij beide opties aan via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke mogelijkheid voor zowel bedrijven als particulieren.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Wilt u City of Angels in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie in Amersfoort. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u onze website raadplegen. Bezoek onze kunstuitleen voor uitgebreidere details.