City of Angels

695,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: DRNPZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Zeer mooi figuratief kunstwerk van Henry Brand, vervaardigd met olieverf op linnen waarbij de zijkanten van het doek zijn meegenomen in het schilderproces. Hierdoor is het direct geschikt om aan de muur te hangen. Wij verzekeren u dat de werkelijke kleuren van dit kunstwerk nog indrukwekkender en levendiger zijn dan op de afbeelding. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bovendien is het beschikbaar voor verhuur via onze kunstuitleen. U heeft ook de mogelijkheid om dit kunstwerk online aan te schaffen. Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafspraak te regelen, en u heeft altijd 14 dagen retourrecht.

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn plezier in het schilderproces en de motivatie om naar een bevredigend eindresultaat te streven, zijn duidelijk merkbaar. Henry maakt gebruik van olieverf en werkt voornamelijk met een paletmes, waardoor zijn klassieke onderwerpen een verrassend moderne uitstraling krijgen. Of het nu gaat om het mondaine stadsleven of de kleurrijke pracht van een herfstboeket, de levendige olieverf in diepe aardetinten zoals gebrande sienna, okers en mosgroen zorgt altijd voor een boeiende voorstelling. Het resultaat is een kleurrijk spektakel dat uw muur siert.

In sommige van zijn werken zijn Franse invloeden te herkennen, die voortkomen uit schildersessies die hij organiseert in met name Normandië, Honfleur en Trouville.

Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van Henry Brand, bij Amersfoort Art bieden wij beide opties aan via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke mogelijkheid voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u onze website raadplegen. Bezoek onze kunstuitleen voor uitgebreidere details.