City Market

235,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 7,05 p/maand
  • U spaart 4,70 p/maand
Huur voor € 7,05 p/m
Artikelnummer: OVWVJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bijzonder figuratief kunstwerk van Henry Brand, vervaardigd met olieverf op linnen en met zorgvuldig doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. De ware pracht en levendigheid van de kleuren van dit kunstwerk komen nog beter tot uiting in persoon. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, evenals beschikbaar voor kunstuitleen. Dit kunstwerk kan ook online worden aangeschaft. Na het plaatsen van uw bestelling, nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen recht op retour.

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn plezier in schilderen en streven naar een bevredigend eindresultaat blijven hem motiveren. Henry maakt gebruik van olieverf en hanteert voornamelijk het paletmes, wat zijn klassieke thema’s een verrassend moderne uitstraling geeft. Van het mondaine stadsleven tot de kleurrijke pracht van herfstbloemen, zijn levendige olieverfschilderijen in diepe aardetinten, zoals gebrande sienna, okers en mosgroen, bieden altijd een boeiende voorstelling – een kleurrijk spektakel aan de muur.

Franse invloeden in sommige van zijn werken vinden hun oorsprong in schildersessies die Henry organiseert, met name in Normandië, Honfleur en Trouville.

Wilt u een schilderij van Henry Brand kopen of huren, of misschien eerst gratis op zicht hebben? De kunstwerken van Henry Brand zijn verkrijgbaar bij Amersfoort Art, zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u op zoek bent naar iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij u uw spaartegoed behoudt. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.