City Market

235,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 7,05 p/maand
  • U spaart 4,70 p/maand
Huur voor € 7,05 p/m
Artikelnummer: OVWVJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

City Market – een bijzonder figuratief kunstwerk van Henry Brand

Ontdek de unieke charme van City Market, een bijzonder figuratief kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Henry Brand. Dit kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen en heeft zorgvuldig doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. De ware pracht en levendigheid van de kleuren komen nog beter tot uiting wanneer u het kunstwerk in persoon bewondert.

Een levendig stadsgezicht

Henry Brand, geboren in Limburg, staat bekend om zijn indrukwekkende stadsgezichten en bloemstillevens. Zijn passie voor schilderen en streven naar perfectie zijn duidelijk zichtbaar in City Market. Door het gebruik van olieverf en voornamelijk het paletmes, geeft hij klassieke thema’s een verrassend moderne uitstraling. Dit schilderij vangt de essentie van het mondaine stadsleven en biedt een kleurrijk spektakel aan de muur.

Franse invloeden

Franse invloeden zijn zichtbaar in sommige van Henry’s werken, waaronder City Market. Deze invloeden vinden hun oorsprong in de schildersessies die Henry organiseert, met name in de pittoreske regio’s van Normandië, Honfleur en Trouville.

Certificaat van echtheid en kunstuitleen

Bij aankoop van City Market ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar voor kunstuitleen. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u op zoek bent naar iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij u uw spaartegoed behoudt.

Bezoek Amersfoort Art

Wilt u City Market van Henry Brand kopen of huren, of misschien eerst gratis op zicht hebben? De kunstwerken van Henry Brand zijn verkrijgbaar bij Amersfoort Art, zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie. Laat u inspireren door de levendige kleuren en de unieke stijl van Henry Brand en breng een stukje kunst in uw leven.