City II

425,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 50 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 12,75 p/maand
  • U spaart 8,50 p/maand
Huur voor € 12,75 p/m
Artikelnummer: BKLMV-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

City II door Henry Brand: een kunstwerk in olieverf op linnen

Ontdek het prachtige kunstwerk City II van de getalenteerde kunstenaar Henry Brand. Dit indrukwekkende stuk is geschilderd met olieverf op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Hierdoor kunt u het kunstwerk direct aan de muur hangen zonder dat een lijst nodig is.

Levendige kleuren en vakmanschap

De kleuren van City II zijn in het echt nog mooier en levendiger dan op foto’s. Dankzij het vakmanschap van Henry Brand komt dit werk echt tot leven in uw interieur. De diepe, rijke tinten en de dynamische compositie maken dit kunstwerk een echte blikvanger.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van City II ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit waarborgt de authenticiteit en de waarde van het kunstwerk, zodat u met een gerust hart kunt investeren in dit unieke stuk.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

U kunt City II bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Zo kunt u het kunstwerk eerst een tijdje in uw eigen ruimte ervaren voordat u besluit tot aankoop over te gaan.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om City II online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo zorgen wij ervoor dat het kunstwerk veilig en snel bij u thuis wordt bezorgd.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Dit geeft u de zekerheid en de tijd om te beslissen of City II perfect past in uw interieur.