Tribute III

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: SGXVL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Hans Jochem Bakker kunstwerken bij Amersfoort Art

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Onze galerie in Amersfoort nodigt u van harte uit om deze unieke werken te bewonderen.

Bijzonder kunstwerk in beperkte oplage

Dit exclusieve kunstwerk van Hans Jochem Bakker is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks. Het werk is gedrukt en bewerkt op leder, wat resulteert in een bijzonder patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Online aankoop en bezorging

Naast een bezoek aan onze galerie, kunt u dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht, laat hij zich inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Dit vertaalt zich in zijn thematiek, waarin stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen een prominente rol spelen.

Artistieke ontwikkeling

In zijn vroege periode volgde Bakker vooral de voetsporen van Salvador Dalí, met thematieken vol mystieke en nachtmerrieachtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later ontwikkelde hij een expressionistische stijl, waarin hij zich bevrijdde van zijn eigen beperkingen. Zijn nieuwe werk straalt een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Passie en beweging

Hans Jochem Bakker schildert zo spontaan mogelijk, recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Alles is in beweging, en dit is de belangrijkste reden waarom hij blijft schilderen. Deze dynamiek maakt elk schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.