Memories

895,00

  • Techniek Leder op Dibond
  • Afmeting 100 x 120  cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: TASOE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek het unieke kunstwerk “Memories” van Hans Jochem Bakker

Bij Amersfoort Art presenteren wij met trots een uitgebreide collectie kunstwerken van de getalenteerde Hans Jochem Bakker. U bent van harte welkom in onze galerie in het hart van Amersfoort.

Een kunstwerk in gelimiteerde oplage

Het kunstwerk “Memories” van Hans Jochem Bakker is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 75 exemplaren. Dit schitterende werk is vervaardigd op leer, wat een uniek patroon met een indrukwekkende textuur oplevert. Het kunstwerk is met vakmanschap verankerd op een aluminium dibond paneel en voorzien van een hoogwaardig frame, waardoor het direct aan uw muur kan stralen. Het wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit.

Online beschikbaar

Dit bijzondere kunstwerk is uiteraard ook beschikbaar voor online aankoop. Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) is gevestigd en werkzaam in Nederland. Als autodidact met wortels in een eeuwenoud kunstenaarsgeslacht haalt hij zijn artistieke inspiratie uit grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Dit vertaalt zich in thema’s die verwijzen naar stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen, met de passie van het zuiden.

Artistieke evolutie

In zijn vroege carrière volgde hij voornamelijk het spoor van Salvador Dalí, met thema’s doordrenkt van mystieke en nachtmerrieachtige beelden, wat resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn stijl naar het expressionisme, waarbij de kunstenaar zich bevrijdde van zijn zelfopgelegde beperkingen, en zijn nieuwe werk uitdrukte de overweldigende vreugde van deze bevrijding.

De essentie van zijn werk

Zijn benadering is spontaan, eerlijk en komt rechtstreeks voort uit het gepassioneerde kunstenaarshart. Alles in zijn werk is in beweging, wat de schilderhandeling tot een complete eenheid van vorm, kleur en beweging maakt, en dat is de essentie van waarom hij blijft schilderen.

Beleef de magie van “Memories” en voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw collectie.