Liberation I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: YIHMX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Liberation I – een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Unieke kunstwerken bij Amersfoort Art

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om deze prachtige werken te bewonderen.

Exclusieve oplage en hoogwaardige materialen

Het kunstwerk “Liberation I” van Hans Jochem Bakker is een bijzonder mooi exemplaar, vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks. Dit exclusieve werk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen.

Certificaat van echtheid

“Liberation I” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel kunstwerk. Uiteraard is dit kunstwerk ook online aan te kopen via onze webshop.

De kunstenaar: Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht, heeft hij zich laten inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Dit heeft geleid tot een bijzondere thematiek in zijn werk, met een sterke belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Van mystieke beelden naar expressionisme

In zijn vroegere periode volgde Bakker voornamelijk het pad van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn werkwijze naar een expressionistische stijl, waarin hij zich bevrijd voelde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werk straalt vanaf het begin een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Passie en beweging in elk schilderij

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Alles is in beweging, en dat is ook de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Hierdoor wordt de schilderhandeling compleet en transformeert het schilderij in een harmonieuze eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel “Liberation I” eenvoudig online. Laat u betoveren door de unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker en haal een stukje kunst in huis.