Inspired By You II

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 75
  • Kunstuitleen 26,85 p/maand
  • U spaart 17,90 p/maand
Huur voor € 26,85 p/m
Artikelnummer: ESMPQ-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Inspired By You II – Hans Jochem Bakker

Exclusief kunstwerk in beperkte oplage

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Een van de parels uit deze collectie is het bijzonder mooie kunstwerk “Inspired By You II”. Dit werk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, wat het extra uniek maakt.

Gedrukt en bewerkt op leder

Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een indrukwekkende structuur en een bijzonder patroon. Deze unieke techniek geeft het werk een extra dimensie en maakt het een echte blikvanger.

Verlijmd op aluminium dibond

“Inspired By You II” is verlijmd op een hoogwaardige aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe. Hierdoor is het kunstwerk direct klaar om aan de muur te worden gehangen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra lijsten of ophangsysteem.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit garandeert niet alleen de authenticiteit van het werk, maar verhoogt ook de waarde van uw investering.

Online te koop en bezorging op afspraak

“Inspired By You II” is eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat het kunstwerk op een voor u geschikt moment kan worden geleverd.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Dit geeft u de zekerheid dat u tevreden bent met uw aankoop.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht heeft hij zich laten inspireren door grootheden zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloeden zijn terug te zien in zijn thematiek, met bijzondere aandacht voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Van mystieke beelden naar expressionisme

In zijn vroegere werken trad Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Deze periode leverde zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen op. Later bevrijdde de kunstenaar zich van deze stijl en ontwikkelde hij een meer expressionistische werkwijze.

Passie en beweging

Bakker’s werk wordt gekenmerkt door een spontane, eerlijke en gepassioneerde benadering. Alles is in beweging, en dit is de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Deze dynamiek maakt zijn schilderijen tot een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit en andere indrukwekkende werken van Hans Jochem Bakker te bewonderen, of bestel eenvoudig online via onze webshop.