Inspired By You I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: ESMPQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Inspired By You I – een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Unieke kunstwerken van Hans Jochem Bakker

Bij Amersfoort Art vindt u een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit bijzondere kunstwerk, “Inspired By You I,” is een van zijn werken en wordt vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks.

Bijzonder materiaal en hoogwaardige afwerking

“Inspired By You I” is gedrukt en bewerkt op leder, wat resulteert in een uniek patroon met een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is vervolgens verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk direct klaar is om aan uw muur te schitteren.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van “Inspired By You I” ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. U kunt dit kunstwerk zowel in onze galerie in Amersfoort als online aanschaffen.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidactische kunstenaar uit Nederland, afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden zoals Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn werk. Zijn thematiek omvat vaak stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Een evoluerende stijl

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrieachtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en technisch indrukwekkende schilderijen. Later ontwikkelde zijn werkwijze zich richting expressionisme, waarbij hij zich bevrijdde van zijn eerdere beperkingen. Zijn nieuwe werk straalt een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding.

Passie en beweging

Bakker schildert zo spontaan mogelijk, eerlijk en recht uit zijn gepassioneerde kunstenaarsziel. Alles is in beweging, en dat is de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Hierdoor wordt iedere schilderhandeling compleet en vormt het schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie of bestel online

U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om “Inspired By You I” en andere werken van Hans Jochem Bakker te bewonderen. Liever online bestellen? Geen probleem! Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Ervaar de unieke schoonheid en indrukwekkende structuur van “Inspired By You I” en voeg een stukje van Hans Jochem Bakker’s passie toe aan uw interieur.