In My World

895,00

  • Techniek Leder op Dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: UOZQB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Bij Amersfoort Art tonen wij met trots een uitgebreide verzameling kunstwerken van de getalenteerde Hans Jochem Bakker. Wij heten u van harte welkom in onze galerie in van Amersfoort.

Een bijzonder prachtig kunstwerk van Hans Jochem Bakker is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 75 stuks. Dit fraaie kunstwerk is gedrukt op leer, wat een uniek patroon met een indrukwekkende textuur creëert. Het kunstwerk is vakkundig verlijmd op een aluminium dibond paneel en voorzien van een hoogwaardig frame, waardoor het direct aan uw muur kan schitteren. Het wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit. Dit kunstwerk is uiteraard ook online te koop. Zodra uw bestelling is geplaatst, zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen. De levertijd bedraagt 4-5 werkdagen.

Hans Jochem Bakker (1948) is gevestigd en actief in Nederland. Hij is een autodidact met wortels in een eeuwenoud kunstenaarsgeslacht. Zijn artistieke inspiratie ontleent hij aan grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, en dit vertaalt zich in thema’s die verwijzen naar stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen, met het temperament van het zuiden.

In zijn vroege carrière volgde hij voornamelijk het spoor van Salvador Dalí, met thema’s doordrenkt van mystieke en nachtmerrieachtige beelden, wat resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn stijl naar het expressionisme, waarbij de kunstenaar zich bevrijdde van zijn zelfopgelegde beperkingen, en zijn nieuwe werk uitdrukte de overweldigende vreugde van deze bevrijding.

Zijn benadering is spontaan, eerlijk en komt rechtstreeks voort uit het gepassioneerde kunstenaarshart. Alles in zijn werk is in beweging, wat de schilderhandeling tot een complete eenheid van vorm, kleur en beweging maakt, en dat is de essentie van waarom hij blijft schilderen.