In My World

895,00

  • Techniek Leder op Dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: UOZQB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

In my world – een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Bij Amersfoort Art presenteren wij met trots een uitgebreide collectie kunstwerken van de getalenteerde Hans Jochem Bakker. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken.

Exclusief en gelimiteerd

Het kunstwerk In my world van Hans Jochem Bakker is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 75 stuks. Dit prachtige kunstwerk is gedrukt op leer, wat zorgt voor een uniek patroon met een indrukwekkende textuur. Het kunstwerk is vakkundig verlijmd op een aluminium dibond paneel en voorzien van een hoogwaardig frame, waardoor het direct aan uw muur kan schitteren.

Certificaat van authenticiteit

Bij aankoop van In my world ontvangt u een certificaat van authenticiteit, dat de echtheid en exclusiviteit van het kunstwerk garandeert. Dit kunstwerk is uiteraard ook online te koop. Zodra uw bestelling is geplaatst, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) is een gevestigde en actieve kunstenaar in Nederland. Als autodidact komt hij uit een eeuwenoud kunstenaarsgeslacht. Zijn artistieke inspiratie haalt hij uit grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloeden zijn terug te zien in zijn thema’s, die vaak verwijzen naar stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen, met het temperament van het zuiden.

Ontwikkeling van zijn stijl

In zijn vroege carrière volgde Bakker voornamelijk het spoor van Salvador Dalí, met thema’s doordrenkt van mystieke en nachtmerrieachtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn stijl naar het expressionisme, waarbij de kunstenaar zich bevrijdde van zijn zelfopgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werk drukt de overweldigende vreugde van deze bevrijding uit.

De essentie van zijn werk

De benadering van Hans Jochem Bakker is spontaan, eerlijk en komt rechtstreeks voort uit zijn gepassioneerde kunstenaarschap. Alles in zijn werk is in beweging, wat de schilderhandeling tot een complete eenheid van vorm, kleur en beweging maakt. Dit is de essentie van waarom hij blijft schilderen.

Ontdek de wereld van Hans Jochem Bakker en voeg een uniek stuk toe aan uw kunstcollectie met In my world.