Geisha III

695,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 50 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: JMQRR-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Geisha III – Een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk persoonlijk te bewonderen.

Uniek en gelimiteerd kunstwerk

‘Geisha III’ is een bijzonder kunstwerk, vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks. Dit exclusieve stuk is gedrukt en bewerkt op leder, wat een uniek patroon en een indrukwekkende structuur oplevert. Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Hoogwaardige afwerking en authenticiteit

Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke stuk garandeert. ‘Geisha III’ is niet alleen in onze galerie te bewonderen, maar ook eenvoudig online aan te kopen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar – Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Als autodidact afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht, heeft hij zich laten inspireren door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso. Deze invloeden zijn terug te zien in zijn thematiek, met een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrieachtige beelden die resulteerden in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later ontwikkelde hij een meer expressionistische werkwijze, waarin hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Deze nieuwe stijl kenmerkt zich door spontane, eerlijke en gepassioneerde uitingen, waarin alles in beweging is. Dit maakt elk schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Ontdek de tomeloze vreugde en het vakmanschap van Hans Jochem Bakker in ‘Geisha III’ en voeg een uniek stuk aan uw kunstcollectie toe.