Geisha IV

695,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 50 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: JMQRR-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Geisha IV – een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Unieke kunstwerken bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art vindt u een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Onze galerie in Amersfoort biedt u de mogelijkheid om deze bijzondere werken in het echt te bewonderen.

Exclusieve oplage en hoogwaardige materialen

Het kunstwerk Geisha IV is een van de parels uit de collectie van Hans Jochem Bakker. Dit indrukwekkende stuk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 exemplaren. Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Vervolgens is het verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Certificaat van echtheid

Elk exemplaar van Geisha IV wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit maakt het niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook een waardevolle investering.

Online aankoop en bezorging

Naast een bezoek aan onze galerie, kunt u Geisha IV ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat het kunstwerk veilig en snel bij u thuis wordt afgeleverd.

Over Hans Jochem Bakker

Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidactische kunstenaar uit een oud kunstenaarsgeslacht, woonachtig en werkzaam in Nederland. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament in zijn eigen werk geïntegreerd. Zijn thematiek omvat onder andere stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de stijl van Salvador Dalí, met mystieke en nachtmerrie-achtige beelden die resulteerden in zeer gedetailleerde en technisch indrukwekkende schilderijen. Later evolueerde zijn stijl naar een meer expressionistische benadering, waarin hij zich bevrijdde van zijn eerdere beperkingen. Dit leidde tot een nieuwe fase van creativiteit, gekenmerkt door spontane, eerlijke en gepassioneerde kunstwerken.

Waarom kiezen voor Geisha IV?

Geisha IV is niet alleen een visueel indrukwekkend kunstwerk, maar ook een symbool van de artistieke evolutie en bevrijding van Hans Jochem Bakker. Het is een perfecte eenheid van vorm, kleur en beweging, en een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel Geisha IV eenvoudig online en geniet van dit kunstwerk in uw eigen huis.