Affectionate Grey III

995,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 150 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: NEXIH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Affectionate Grey III – Hans Jochem Bakker

Uniek kunstwerk op leder

Amersfoort Art biedt een uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Een van de pronkstukken in onze galerie is het indrukwekkende “Affectionate Grey III”. Dit kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, wat het een bijzonder en exclusief verzamelobject maakt.

Bijzonder patroon en structuur

“Affectionate Grey III” is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een unieke textuur en een indrukwekkend patroon. Het kunstwerk is vervolgens verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, waarmee de authenticiteit van uw kunstwerk wordt gegarandeerd. Dit maakt het niet alleen een prachtig stuk om naar te kijken, maar ook een waardevolle investering.

Beschikbaar in galerie en online

“Affectionate Grey III” is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan uiteraard ook online worden aangeschaft. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland en is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij delen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek. Zijn werken tonen een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen. Later ontwikkelde hij een expressionistische stijl, waarin hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Deze nieuwe werkwijze straalt een tomeloze vreugde uit, recht uit het gepassioneerde kunstenaarschap van Bakker.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art streven we ernaar om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit en andere prachtige kunstwerken te bewonderen, of bekijk ons uitgebreide online aanbod. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw keuze kunt maken.

Kies voor “Affectionate Grey III” en voeg een uniek en indrukwekkend kunstwerk toe aan uw collectie.