Affectionate Grey II

995,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 150 x 100 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: MVNHF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Affectionate Grey II – Hans Jochem Bakker

Uniek kunstwerk in beperkte oplage

Amersfoort Art presenteert met trots “Affectionate Grey II” van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Dit prachtige kunstwerk is onderdeel van een exclusieve oplage van slechts 75 stuks, waardoor elke uitgave een waardevol verzamelobject is.

Bijzondere materialen en hoogwaardige afwerking

“Affectionate Grey II” is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een uniek patroon en een indrukwekkende structuur. Het kunstwerk is vervolgens verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Certificaat van echtheid

Elk exemplaar van “Affectionate Grey II” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk garandeert.

Beschikbaar in onze galerie en online

U kunt “Affectionate Grey II” bewonderen en aanschaffen in onze galerie in Amersfoort, of eenvoudig online bestellen via onze webshop. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) is een Nederlandse autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek. Zijn werk toont een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk de voetsporen van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dit resulteerde in zeer gedetailleerde en buitengewoon knap geschilderde visioenen. Later evolueerde zijn stijl naar een meer expressionistische benadering, waarin vreugde en spontane expressie centraal staan.

Eenheid van vorm, kleur en beweging

Bakker’s werken zijn eerlijk en recht uit het gepassioneerde kunstenaarshart. Alles is in beweging, en dit is ook de belangrijkste reden voor hem om te blijven schilderen. Elk schilderij wordt zo een eenheid van vorm, kleur en beweging, wat de schilderhandeling compleet maakt.

Bezoek Amersfoort Art om “Affectionate Grey II” en andere werken van Hans Jochem Bakker te ontdekken.