femme de rêve

8.950,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 126 x 166 cm
  • Oplage Unica
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 895,00 rentevrij
Artikelnummer: GXNDJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen

Beschrijving

Femme de Rêve – een kunstwerk van Guy Olivier

Uniek kunstwerk met indrukwekkende afmetingen

Femme de Rêve is een van de grootste schilderijen van Guy Olivier in onze collectie en een absoluut topstuk! Dit unieke kunstwerk is geschilderd met dikke lijnen acrylverf op linnen, en is voorzien van een fraaie, moderne baklijst. Het schilderij komt met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit ervan benadrukt.

Te bewonderen in onze galerie in Amersfoort

Dit bijzondere kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort. Wilt u het schilderij liever eerst in uw eigen omgeving ervaren? Een proefplaatsing bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Over de kunstenaar – Guy Olivier

Guy Olivier (Maastricht, 1964) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar. Zijn doeken zijn gevuld met levendige taferelen, variërend van portretten van zelfbewuste jonge vrouwen tot beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien. Zijn werk viert de theatrale exuberantie van het leven op canvas en papier.

De magie van Guy Olivier’s kunst

Bij elke tentoonstelling van Guy Olivier, waarbij een ouderwetse vernissage plaatsvindt, trilt en siddert de lucht tussen de ogen van de bezoekers en het bonte canvas. Guy slaagt erin zijn prachtig kleurgevoel en vitaal en bourgondisch joie de vivre rechtstreeks op het doek aan te brengen. De directe uitstraling van zijn doeken zorgt ervoor dat niemand zonder verbazing, bewondering of grote ogen aan zijn werken voorbij loopt.

Bezoek Amersfoort Art

Kom langs in onze galerie om dit kunstwerk met eigen ogen te bewonderen, of neem contact met ons op voor een proefplaatsing bij u thuis. Laat u betoveren door de unieke stijl en het levendige kleurgebruik van Guy Olivier’s Femme de Rêve.