femme de rêve

8.950,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 126 x 166 cm
  • Oplage Unica
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 895,00 rentevrij
Artikelnummer: GXNDJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen

Beschrijving

Femme de Rêve is één van de grootste schilderij van de Guy Olivier in onze collectie en een absoluut topstuk! Het kunstwerk is geschilderd met dikke lijnen acrylverf op linnen. Voorzien van een fraaie, moderne baklijst. Het betreft uiteraard een uniek schilderij en is voorzien van certificaat van echtheid. Het kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort maar een proefplaatsing bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Guy Olivier (Maastricht, 1964) is een Nederlands kunstenaar. In de taferelen op zijn doeken – of het nu portretten van wulps-zelfbewuste jonge vrouwen zijn of van beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien, van uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen – overal wordt de theatrale exuberantie van het leven op canvas en papier gevierd. Overal waar je tentoonstellingen van Guy Olivier met een ouderwetse vernissage bijwoont, trilt en siddert de lucht tussen de ogen van de bezoekers en het bonte canvas.

Guy slaagt erin zijn prachtig kleurgevoel en vitaal en bourgondisch joie de vivre rechtstreeks op het doek aan te brengen. Daarbij heb ik de mensen die binnenkomen, altijd goed gadegeslagen. Dat heeft natuurlijk met hun uitdrukkelijke aanwezigheid te maken, maar het komt vooral door de directe uitstraling van de doeken. Nog nooit heb ik iemand gezien die zonder verbazing, bewondering of met grote ogen aan de werken voorbij liep.