Cocktail de Crevettes (verkocht)

Artikelnummer: PEOJA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig origineel schilderij van Guy Olivier

Uniek kunstwerk op museumboard

Dit originele schilderij van de befaamde kunstenaar Guy Olivier is een uniek stuk dat direct opvalt door zijn expressieve stijl. Geschilderd met dikke lijnen verf op zuurvrij museumboard, straalt dit werk een dynamische energie uit. Het kunstwerk is verdiept ingelijst voor een chique effect, waardoor het een elegante toevoeging is aan elk interieur.

Bijpassende lijst en museumglas

De fraaie bijpassende lijst, persoonlijk uitgezocht door Guy Olivier, is voorzien van UV-werend museumglas. Dit beschermt het schilderij tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat de kleuren hun levendigheid behouden. Uiteraard wordt het kunstwerk geleverd met een certificaat van echtheid.

Beschikbaar voor koop en kunstuitleen

Dit schilderij is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan ook online worden gekocht. De kunstuitleen van Amersfoort Art biedt een flexibele manier om kunst te ervaren en te bezitten. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aanschaffen.

Over Guy Olivier

Guy Olivier (Maastricht, 1964) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar. Zijn werken vieren de theatrale exuberantie van het leven, of het nu gaat om portretten van zelfbewuste jonge vrouwen, beschonken nachtbrakers, uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen. Olivier’s schilderijen trillen en sidderen van vitaliteit en bourgondische joie de vivre, wat zorgt voor een directe en krachtige uitstraling.

Een unieke kunstervaring

Bij elke tentoonstelling van Guy Olivier is de lucht geladen met spanning en bewondering. Zijn werken trekken de aandacht en laten niemand onberoerd. Of u nu kiest voor koop of huur, een schilderij van Guy Olivier is altijd een verrijking voor uw collectie.

Schilderijen van Guy Olivier kopen of huren

De kunstwerken van Guy Olivier zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden, bezoekt u onze kunstuitleen pagina.