Cocktail de Crevettes (verkocht)

SKU: PEOJA Category:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig origineel schilderij (dus unica) van de befaamde kunstenaar Guy Olivier. Het kunstwerk is geschilderd met dikke lijnen verf op zuurvrij museumboard en verdiept ingelijst voor een chique effect. De fraaie bijpassende lijst is uitgezocht door Guy en voorzien van UV-werend museumglas. Uiteraard voorzien van certificaat van echtheid. Beschikbaar in onze kunstuitleen maar ook online te koop. Na ontvangst van de betaling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-2 werkdagen.

Guy Olivier (Maastricht, 1964) is een Nederlands kunstenaar. In de taferelen op zijn doeken – of het nu portretten van wulps-zelfbewuste jonge vrouwen zijn of van beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien, van uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen – overal wordt de theatrale exuberantie van het leven op canvas en papier gevierd. Overal waar je tentoonstellingen van Guy Olivier met een ouderwetse vernissage bijwoont, trilt en siddert de lucht tussen de ogen van de bezoekers en het bonte canvas.

Guy slaagt erin zijn prachtig kleurgevoel en vitaal en bourgondisch joie de vivre rechtstreeks op het doek aan te brengen. Daarbij heb ik de mensen die binnenkomen, altijd goed gadegeslagen. Dat heeft natuurlijk met hun uitdrukkelijke aanwezigheid te maken, maar het komt vooral door de directe uitstraling van de doeken. Nog nooit heb ik iemand gezien die zonder verbazing, bewondering of met grote ogen aan de werken voorbij liep.

SCHILDERIJEN VAN GUY OLIVIER KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Guy Olivier zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.