The Winetaster

149,00360,00

  • Techniek Kunsthars
Artikelnummer: JQVOS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Winetaster van Guillermo Forchino

Ontdek The Winetaster, een beeld uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige kunstwerk is een ideaal cadeau voor een verjaardag of als een verfijnd relatiegeschenk.

Een verhaal van verfijnde smaak

Louis-Philippe de Cabernet Sauvignon plaatste de punt van de kurkentrekker subtiel precies in het midden van de kurk van de Bordeaux uit 1990. Ondanks de trillingen van emotie in zijn pols, verwijderde hij langzaam de kurk, waarbij het karakteristieke ploppen van een ontkurkte fles weerklonk tegen de muren van de wijnkelder. Hij inspecteerde de wijn zorgvuldig en rook eraan, wat een lichte glimlach op zijn gezicht toverde. Langzaam schonk hij de kostbare vloeistof in een kristallen glas, dat hij omhoog hield om de heldere en briljante inhoud te bewonderen. De wijn had een intense kersenrode kleur met vleugjes robijn en een subtiele tint van sober roodbruin.

Een symfonie van aroma’s

Hij bracht het glas naar zijn neus, sloot zijn ogen en inhaleerde de explosie van geuren: chocolade, truffels, aromatische houtsoorten en leer, allemaal ongelooflijk elegant en een uitdrukking van een oneindige variëteit. Hij bracht de kostbare vloeistof naar zijn lippen, nipte ervan en… besefte dat hij vergeten was het glas om te spoelen. Sporen van afwasmiddel die op het glas zaten, gaven de wijn een lichte smaak van handzeep met een aroma van deodorant en een boeket wasmiddelen, alles perfect in balans met grote complexiteit en harmonie.

Perfect voor elke gelegenheid

The Winetaster is niet alleen een eerbetoon aan de kunst van het wijnproeven, maar ook een prachtig decoratief stuk dat elke ruimte verfraait. Het is een uniek geschenk dat zeker indruk zal maken en een blijvende herinnering zal zijn.

Voeg een vleugje elegantie en humor toe aan uw collectie met dit schitterende beeld van Guillermo Forchino.