The Winetaster

149,00360,00

  • Techniek Kunsthars
Artikelnummer: JQVOS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Wine Taster is een beeld uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino. Prachtig beeld als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk.

Gratis verzending in Nederland (België €8,95) – Levertijd 1-3 werkdagen.

 

Guillermo-ForchinoLouis-Philippe de Cabernet Sauvignon plaatste de punt van de kurkentrekker subtiel precies in het midden van de kurk van de Bordeaux uit 1990. Ook al deed alle emotie zijn pols trillen, verwijderde hij langzaam de kurk en het karakteristieke knallen van een ontkurkte fles resoneerde tegen de muren van de wijnkelder. Hij onderzocht het uiterlijk en terwijl hij eraan rook, verscheen er een lichte glimlach op zijn gezicht. Langzaam goot hij de kostbare vloeistof in een kristallen glas, dat hij een beetje omhoog hield om de heldere en briljante inhoud te waarderen, een intense kersenrode kleur met vleugjes robijn en een vleugje sober roodbruin.

Hij bracht het glas tot aan zijn neus, sloot zijn ogen en rook de explosie van chocoladearoma, truffels, aromatische houtsoorten, leer, die allemaal ongelooflijk elegant waren, een uitdrukking van een oneindige variëteit. Hij bracht de kostbare vloeistof naar zijn lippen, nipte ervan en… besefte dat hij vergeten was het glas om te spoelen. Sporen van afwasmiddel die op het glas zaten, gaven de wijn een lichte smaak van handzeep met een aroma van deodorant en een boeket wasmiddelen, alles perfect in balans met grote complexiteit en harmonie.