The Sidecar Tour

325,00

  • Techniek Kunsthars
  • Afmeting 24,5 x 17 x 17,5 cm
Artikelnummer: FO85087 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Sidecar Tour – een kunstwerk van Guillermo Forchino

kunstwerk uit de serie Cars

The Sidecar Tour is een betoverend beeld uit de serie Cars van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige kunstwerk is een ideale keuze als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, wat het nog specialer maakt.

Verhaal achter The Sidecar Tour

Pierre Henry had Lily Rose voorgesteld een ritje te maken in zijn zijspan over de uitgestrekte prairies die zich uitstrekken ten oosten van de Rocky Mountains. Ze gingen vroeg op pad om te profiteren van de koele ochtendlucht. De motorfiets begon snelheid te winnen. Lily Rose beefde van emotie: ze had nog nooit de kans gehad om in zo’n opwindend voertuig te rijden! Terwijl haar hart synchroon trilde met het ritme van de motor, sloot ze haar ogen en liet zich gaan, terwijl de koele wind haar gezicht streelde. Net toen ze haar mond wijd opende om te genieten van het intense plezier van snelheid… kwam er een enorme kever voorbij die achter in haar keel kwam te zitten. Niemand weet wat er met de kever is gebeurd, maar wat Lily Rose betreft is ze ipso facto vegetariër geworden.

Perfect cadeau en relatiegeschenk

The Sidecar Tour is niet alleen een kunstwerk, maar ook een verhaal dat emoties en avonturen oproept. Het is een perfect cadeau voor kunstliefhebbers en een relatiegeschenk dat zeker indruk zal maken.

Fraaie geschenkverpakking

Dit kunstwerk wordt geleverd in een prachtige geschenkverpakking, waardoor het direct klaar is om cadeau te geven. De verpakking voegt een extra dimensie toe aan de presentatie van dit bijzondere beeld.

Bestel The Sidecar Tour bij Amersfoort Art

Voeg dit unieke kunstwerk van Guillermo Forchino toe aan je collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau. Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie en om The Sidecar Tour te bestellen.