The Nurse

149,00235,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: TRXJK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Nurse – Guillermo Forchino

Over het kunstwerk

The Nurse is een beeld uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige kunstwerk vangt de essentie van een verpleegster in actie, met een vleugje humor en charme die kenmerkend is voor Forchino’s stijl.

Perfect als cadeau

Dit beeld is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, jubileum of als relatiegeschenk. Het spreekt tot de verbeelding en is een echte blikvanger in elke ruimte. Of het nu gaat om een medische professional of iemand die gewoon van kunst houdt, The Nurse zal zeker in de smaak vallen.

Het verhaal achter the nurse

“Verpleegster Claudia, meld u alstublieft in kamer 8 en 12”, klonk het via de luidspreker van het centrale ziekenhuis. Tien minuten later werd de aanwezigheid van dezelfde verpleegkundige gevraagd voor de kamers 9, 11 en 12. Een kwartier later werd zij gevraagd voor de kamers 6 en 18. Geïntrigeerd vroeg de hoofdarts, die op dat moment zijn bloeddruk aan het meten was, waarom zoveel patiënten om dezelfde verpleegster vroegen. “Ik weet het niet”, zei de hoofdverpleegkundige. “Het is de nieuwe assistent-verpleegkundige die vanochtend is begonnen. Kijk… het is die ene met de spuit in haar hand.”

Door de gang kwam een jonge vrouw met een sensuele wandeling en prachtige rondingen. Ze bleef voor de hoofdarts staan en vroeg met een verleidelijke stem: “Heeft u iets nodig, dokter?” De pupillen van de dokter werden groter, een zweetdruppel gleed over zijn voorhoofd en de bloeddrukmeter maakte een vreemd geluid en liet vervolgens een dunne stroom rook ontsnappen.

Specificaties

  • Kunstenaarsnaam: Guillermo Forchino
  • Serie: The Professionals
  • Materiaal: Hoogwaardige kunsthars
  • Afmetingen: 9 x 9 x 24 cm – 17 x 17 x 45 cm

Waarom kiezen voor Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke kunstwerken. Onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij staan garant voor kwaliteit en exclusiviteit. Ontdek The Nurse en vele andere prachtige kunstwerken bij ons in Amersfoort.

Maak van uw kunstcollectie iets bijzonders met The Nurse van Guillermo Forchino. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje humor en stijl toe aan uw interieur.