The Nurse

149,00235,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: TRXJK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Nurse is een beeld uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino. Prachtig beeld als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Gratis verzending in Nederland (België €8,95) – Levertijd 1-2 werkdagen.

Verpleegster Claudia, meld u alstublieft in kamer 8 en 12”, klonk het via de luidspreker van het centrale ziekenhuis. Tien minuten later werd de aanwezigheid van dezelfde verpleegkundige gevraagd voor de kamers 9, 11 en 12. Een kwartier later werd zij gevraagd voor de kamers 6 en 18. Geïntrigeerd vroeg de hoofdarts, die op dat moment zijn bloeddruk aan het meten was, waarom zoveel patiënten om dezelfde verpleegster vroegen. “Ik weet het niet”, zei de hoofdverpleegkundige. ‘Het is de nieuwe assistent-verpleegkundige die vanochtend is begonnen. “Kijk…. het is die ene met de spuit in haar hand.”
Door de gang kwam een ​​jonge vrouw met een sensuele wandeling en prachtige rondingen. Ze bleef voor de hoofdarts staan ​​en vroeg met een verleidelijke stem: ‘Heeft u iets nodig, dokter?’ De pupillen van de dokter werden groter, een zweetdruppel gleed over zijn voorhoofd en de bloeddrukmeter maakte een vreemd geluid en liet vervolgens een dunne stroom rook ontsnappen.