The London Taxi

485,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 35x14x14 cm
Artikelnummer: FO85089 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The London Taxi – een kunstwerk van Guillermo Forchino

Een en genummerd kunstwerk

The London Taxi is een prachtig beeld uit de serie The Cars van de befaamde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een schitterende toevoeging aan elke kunstcollectie en een perfect cadeau voor verjaardagen of als relatiegeschenk. Elk beeld is genummerd en wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, wat het een bijzondere en waardevolle aanwinst maakt.

Verhaal achter The London Taxi

De lucht boven Londen was bewolkt. Er begonnen een paar regendruppels over Kensington te vallen. Tien minuten later waren ze veranderd in een regelrechte stortbui. “Georges, mijn liefste, als we niet willen dat Dickens nat wordt, moeten we een taxi nemen,” verklaarde Margaret terwijl ze haar hond aaide. “Margaret, mijn liefste, dat zal niet gemakkelijk zijn met deze regen. Oh, daar komt er nu een!” riep Georges, terwijl hij zijn arm uitstak om de taxi aan te roepen. Toen hij ze op het laatste moment zag, probeerde de chauffeur van de zwarte taxi te remmen, maar een van zijn wielen ging in een enorme kuil vol water en maakte ze doorweekt. “Oh!” Georges slaagde erin te mompelen. Hij opende de deur en, altijd de heer, liet zijn vrouw als eerste binnen bij Dickens, beiden doorweekt tot op het bot. “Waarheen dan?” vroeg de taxichauffeur. “Het British Museum, alstublieft,” antwoordde Georges onverstoorbaar terwijl er een straaltje water uit zijn neus viel. “Margaret, mijn liefste, ze hebben een uitstekende Turner-tentoonstelling over die grote schilder van stormen en stormen. Ik denk dat we er in de perfecte stemming voor zullen zijn,” voegde hij eraan toe, met een stijve bovenlip.

Een perfect cadeau

Dit beeld is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een gespreksonderwerp dat elke ruimte opfleurt. Het is een ideaal cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars, en het verhaal achter het beeld maakt het nog specialer. Of je het nu cadeau doet of zelf houdt, The London Taxi zal zeker indruk maken.

Bestel nu

Voeg dit unieke kunstwerk van Guillermo Forchino toe aan je collectie en geniet van de gedetailleerde afwerking en het verhaal dat het vertelt. Bestel The London Taxi vandaag nog en breng een stukje Londen in huis.