The Lawyer

149,00345,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: TNKLX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Lawyer – een kunstwerk van Guillermo Forchino

Over het kunstwerk

“The Lawyer” is een beeld uit de serie “The Professionals” van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige kunstwerk is een ideale keuze als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het beeld straalt de charme en het vakmanschap uit waar Forchino bekend om staat.

Een verhaal vol passie en overtuiging

De verdachte stond terecht voor mishandeling met een vuurwapen en de diefstal van twee kippen en zes eieren. Ondanks de getuigenissen van vier getuigen en de vondst van honderden veren in zijn huis, bleef de beroemde advocaat Mario Puzotti onverstoord. Met een kookpot vol kippenbotjes en een oude koekenpan met restjes van een omelet als bewijs, wist Puzotti met zijn welsprekende verdediging de jury te overtuigen van de onschuld van zijn cliënt. Hij beweerde dat de echte schuldige de samenleving was, en slaagde erin zijn cliënt vrij te krijgen. Onder daverend applaus en kreten van het publiek moest de getalenteerde advocaat meerdere keren terugkeren om te buigen voor zijn uitzinnige publiek.

Waarom kiezen voor “The Lawyer”?

Dit beeld is niet alleen een kunstwerk, maar ook een gespreksonderwerp. Het voegt een vleugje humor en verfijning toe aan elke ruimte. Of het nu in een kantoor, woonkamer of studeerkamer staat, “The Lawyer” trekt gegarandeerd de aandacht en bewondering van iedereen die het ziet.

Specificaties

  • Kunstenaar: Guillermo Forchino
  • Serie: The Professionals
  • Ideaal als cadeau of relatiegeschenk

Breng de kunst van Guillermo Forchino in huis met “The Lawyer” en geniet van de unieke combinatie van humor, vakmanschap en artistieke flair.