The Golfer

149,00345,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: OUSHD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Golfer – een kunstwerk uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino

The Golfer is een prachtig beeld uit de iconische serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een perfecte keuze als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk, en zal ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Een verhaal vol humor en vakmanschap

Het beeld vertelt het humoristische verhaal van Mauro Rugolin, een golfer die vastberaden is om zijn slag te perfectioneren. Het gat was ver weg, maar Mauro moest hard en nauwkeurig slaan. Hij had het vertrouwen dat hij het kon, geïnspireerd door de vele keren dat hij Tiger Woods hetzelfde had zien doen. Die middag was er een menigte gekomen om zijn magnifieke spel te aanschouwen.

Met een perfecte houding spreidde Mauro zijn benen, begon hij een rotatie van zijn schouders en taille, en stabiliseerde hij zijn rechterknie. Hij wierp een korte blik op zijn verre doel en een zelfvoldane glimlach verscheen op zijn gezicht. Terwijl hij zich concentreerde op het witte balletje, bleef hij enkele seconden onbeweeglijk. Vervolgens gaf hij met al zijn kracht een enorme klap, waarbij een grote kluit aarde loskwam. Het balletje werd nooit gevonden, maar de kluit aarde belandde op het hoofd van de scheidsrechter, die met een enorme blauwe plek boven zijn linkeroog in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie

The Golfer is niet alleen een kunstwerk, maar ook een bron van vermaak en een gespreksonderwerp. Het gedetailleerde vakmanschap en de levendige expressie maken dit beeld tot een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie. Of je nu een fervent golfer bent of gewoon houdt van humoristische kunst, dit beeld zal zeker indruk maken.

Ontdek meer bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art vind je een uitgebreide collectie kunstwerken, kunstuitleenopties en lijstenmakerijservices. Bezoek onze galerie in Amersfoort en ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van onze kunstcollectie.