The Football / Soccer Player

110,00239,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: PFJNV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Football/Soccer Player is een beeld uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino. Prachtig beeld als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Toen hij acht was, had iedereen medelijden met Rubén Ponce. Zijn kleine beentjes waren zo mager als twee stokjes en vielen naar voren als hij rende. Maar als hij de bal aan zijn voeten had, was er niemand die hem van hem af kon pakken, tenzij zij hem lieten struikelen en hij op de grond viel.

Zijn vader realiseerde zich al snel het grote potentieel van zijn zoon en het gebrek aan spierkracht dat nodig was om te slagen in het voetbal. Tien jaar lang zette zijn vader hem op een streng dieet van pasta Bolognese, Spaanse omeletten, roerei met chorizo ​​en rijke stoofschotels met kikkererwten en veel spek. Op zijn achttiende was de jonge Rubén zo gezond als een paard, zijn benen boezemden angst in en hoewel zijn heupbewegingen een beetje vervaagd waren door zijn groeiende buik, was zijn natuurlijke vermogen nog steeds intact en niemand was in staat hem zo nog zo gemakkelijk te laten vallen.

Gratis verzending in Nederland (België €8,95) – Levertijd 1-2 werkdagen.