The Football / Soccer Player

110,00239,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: PFJNV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Football / Soccer Player door Guillermo Forchino

The Football/Soccer Player is een adembenemend beeld uit de serie The Professionals van de getalenteerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is niet alleen een perfect cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Een verhaal van passie en doorzettingsvermogen

Toen Rubén Ponce acht jaar oud was, had iedereen medelijden met hem. Zijn kleine beentjes waren zo mager als twee stokjes en vielen naar voren als hij rende. Maar zodra hij de bal aan zijn voeten had, was er niemand die hem kon stoppen, tenzij ze hem lieten struikelen en hij op de grond viel.

De weg naar succes

Rubén’s vader zag al snel het enorme potentieel van zijn zoon, maar ook het gebrek aan spierkracht dat nodig was om te slagen in het voetbal. Gedurende tien jaar zette zijn vader hem op een streng dieet van pasta Bolognese, Spaanse omeletten, roerei met chorizo en rijke stoofschotels met kikkererwten en veel spek. Op zijn achttiende was Rubén zo gezond als een paard. Zijn benen boezemden angst in en hoewel zijn heupbewegingen enigszins vervaagd waren door zijn groeiende buik, was zijn natuurlijke talent nog steeds intact en niemand kon hem nog zo gemakkelijk laten vallen.

Perfect voor elke gelegenheid

The Football/Soccer Player is een prachtig kunstwerk dat zowel esthetisch als emotioneel aanspreekt. Het is een ideaal geschenk voor elke voetballiefhebber of kunstverzamelaar. Voeg dit unieke beeld toe aan je collectie en laat je inspireren door het verhaal van doorzettingsvermogen en passie.