The Doctor

149,00345,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: KNUYL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The doctor

Dokter José Batle was een erkend expert op zijn vakgebied. Zijn diagnoses, altijd exact, redden het leven van honderden mensen en leverden hem de bewondering op van de high society. Alles ging perfect tot de dag dat de bekendste actrice van Hollywood, de beeldschone Marilyn Hayworth, het slachtoffer was van een verstuikte pink en op zijn kantoor arriveerde. Zonder een moment te verspillen, liet dokter Batle de patiënte haar kleren uittrekken om zich ervan te verzekeren dat ze nergens andere complicaties op haar lichaam had. Na een grondig en gedetailleerd onderzoek bevestigde hij dat… hij diep verliefd was geworden. De diva bedankte hem voor al zijn ijverige aandacht en verliet het kantoor terwijl ze een suggestieve geur van camelia achter zich liet. Sinds die dag blijft dokter Batle aan de grote Marilyn denken, in de hoop dat ze nog een vinger verstuikt zodat hij een nieuw onderzoek kan doen, dit keer nog gedetailleerder.

Over het kunstwerk

Dit unieke kunstwerk vertelt het intrigerende verhaal van dokter José Batle en zijn onvergetelijke ontmoeting met de beroemde actrice Marilyn Hayworth. Het schilderij vangt de emotie en spanning van dat moment perfect, waardoor het een bijzonder gespreksonderwerp in elke ruimte wordt.

Kunstenaarsinformatie

De artiest heeft met veel oog voor detail en een vleugje humor dit stuk gecreëerd, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een boeiend verhaal vertelt. Elke penseelstreek draagt bij aan de levendige weergave van deze fascinerende ontmoeting.

Specificaties

  • Afmetingen: 9 x 9 x 24 cm – 17 x 17 x 45 cm
  • Materiaal: Handbeschilderd kunsthars

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke kunstwerken. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor je huis of een bijzonder cadeau, bij ons vind je altijd iets speciaals. Onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.