The Dentist

149,00360,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: RXVTL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The dentist – een meesterwerk van Paquita Gutiérrez

Angst en moed vastgelegd op doek

Paquita Gutiérrez, een getalenteerde kunstenares, neemt ons mee in haar wereld van angst en moed met haar indrukwekkende schilderij “The Dentist”. Dit werk vertelt het verhaal van Paquita’s eigen angst voor tandartsen, een angst die velen van ons delen. Het schilderij vangt de intense emotie en spanning van een bezoek aan de tandarts, waarbij Paquita haar persoonlijke ervaring met de eminente tandarts Dr. Salomon Mimran heeft vastgelegd.

Een verhaal van pijn en hoop

Het schilderij begint met Paquita’s dagenlange strijd tegen een pijnlijke tand. Ondanks haar pogingen om de pijn te verlichten met pijnstillers en een bezoek aan haar buurvrouw Carmen voor praattherapie, blijft de pijn ondraaglijk. Uiteindelijk besluit ze om een afspraak te maken met Dr. Mimran, wiens reputatie als tandarts het gesprek van Parijs is.

De climax van het verhaal

In de tandartsstoel, met een misvormde kaak door een enorm abces, ervaart Paquita de angst en pijn die velen van ons vrezen. De dokter, die haar geruststelt met loze beloften, worstelt om de ontstoken kies te trekken. Na meerdere injecties en een bovenmenselijke inspanning slaagt hij er uiteindelijk in, alleen om te ontdekken dat hij een gezonde tand heeft getrokken. Dit moment van ironie en wanhoop is meesterlijk vastgelegd in het schilderij.

De details van het kunstwerk

“The Dentist” is een krachtig en emotioneel werk dat de kijker uitdaagt om na te denken over hun eigen angsten en ervaringen. Paquita Gutiérrez gebruikt levendige kleuren en expressieve penseelstreken om de intense emoties van het moment vast te leggen. Dit schilderij is een must-have voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een stuk dat zowel visueel verbluffend als diepgaand betekenisvol is.

Haal een uniek kunstwerk in huis

Laat “The Dentist” een gespreksonderwerp zijn in uw huis of kantoor. Dit unieke kunstwerk van Paquita Gutiérrez is perfect voor iedereen die de schoonheid van kunst waardeert en de kracht van persoonlijke verhalen begrijpt. Voeg dit meesterwerk toe aan uw collectie en ervaar de emotie en het vakmanschap van een van de meest getalenteerde kunstenaars van onze tijd.

Bezoek Amersfoort Art

Bezoek Amersfoort Art om “The Dentist” en andere prachtige werken van Paquita Gutiérrez te bewonderen. Onze galerie biedt een uitgebreide collectie kunstwerken, kunstuitleenopties en professionele lijstenmakerijservices om aan al uw kunstbehoeften te voldoen.