The Businessman

149,00220,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: IYNRL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Businessman – Guillermo Forchino

Over het kunstwerk

The Businessman is een indrukwekkend beeld uit de serie “The Professionals” van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk vangt de essentie van de moderne zakenman in al zijn facetten en is een prachtig cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk.

De wereld van Chris

Chris was een gelukkig man, zonder enige twijfel een winnaar. “Fortune smiles at the courageous”, had hij de gewoonte om te zeggen. Zijn agenda was altijd overvol. Als hij niet op zakenreis was, was hij op kantoor om orders te geven, te telefoneren, berichten en e-mails te versturen of aandelen te kopen en verkopen. Een hyperactieve. Als hij met het vliegtuig reisde, was dat altijd in business class en profiteerde hij van zijn VIP-status. Hij droeg alleen op maat gemaakte Italiaanse schoenen, Engelse maatpakken en overhemden van de beste kwaliteit. Hij sliep maar 4 uur per nacht en droomde van financiële markten en aandelenopties. Hij zag zichzelf als toekomstige president van het bedrijf, totdat op een dag een enorme golf van stress en een vreselijke zenuwinzinking hem ertoe brachten zijn leven te heroverwegen. Hij kocht een berghut, een hangmat voor twee en ging af en toe op vlinderjacht. Chris is echt een vrolijke kerel.

Waarom kiezen voor The Businessman?

Dit kunstwerk is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een symbolische representatie van de balans tussen werk en leven. Het is een perfecte aanvulling op elk interieur, of het nu voor thuis of op kantoor is. Guillermo Forchino’s gedetailleerde en humoristische stijl maakt dit beeld een echte blikvanger.

Specificaties

  • Kunstenaar: Guillermo Forchino
  • Serie: The Professionals
  • Materiaal: Hoogwaardige kunsthars
  • Afmetingen: 11 x 9 x 22 cm – 21 x 21 x 43 cm

Bestel The Businessman vandaag nog

Voeg een vleugje kunst en humor toe aan uw collectie met The Businessman van Guillermo Forchino. Bestel vandaag nog en geniet van dit unieke kunstwerk in uw eigen ruimte.