The Bohemian

465,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 37 x 16 x 18 cm
Artikelnummer: FO85066 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Bohemian: een kunstwerk van Guillermo Forchino

Een kunstwerk uit de serie The Vehicles

The Bohemian is een prachtig beeld uit de befaamde serie The Vehicles van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een schitterend cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk en wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking.

Een verhaal van avontuur en creativiteit

Pascale en Dominique laadden hun auto vol met fruit, boeken, penselen, tubes olieverf, doeken en een oude schildersezel. Zonder specifieke richting gingen ze op pad, gedreven door het verlangen om een prachtig landschap te vinden om te overdenken en te reproduceren als een schilderij. Op de achterbank sprong ‘Aramis’, de hond, van vreugde op de tubes olieverf, waardoor de verf in een kleurrijke explosie spoot.

Een auto vol karakter

Het linker voorwiel maakte een vreemd geluid en de ophanging was in erbarmelijke staat. De autolak, verroest en gebarsten, was slechts een bleke herinnering aan de originele kleur. De carrosserie had door de jaren heen flink geleden en vertoonde enkele deuken. Maar de motor… ah, de motor! Met zijn kenmerkende muzikale snor was het een lust voor het oor, iets subliems en magisch. Wat kan men nog meer vragen? Totaal geluk!

Een perfect geschenk

The Bohemian is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een symbool van avontuur en creativiteit. Dit kunstwerk is een ideaal geschenk voor kunstliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar iets unieks en inspirerends.