Fine Dining 2D Wall Art

219,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 40 x 30 x 5 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
  • Inclusief Verzendkosten Nederland
Artikelnummer: FO85704 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Fine Dining 2D Wall Art

Fine Dining 2D Wall Art is een prachtig kunstwerk uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit unieke stuk is een perfecte aanvulling voor elke kunstliefhebber en ideaal als cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het kunstwerk wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, wat het nog specialer maakt.

Ervaar de sfeer van een chef-kok

Een aangename geur van kruiden dreef in de keuken. In de oven begon een appeltaart heerlijk goudbruin te kleuren. In de pan waar verschillende groenten aan het koken waren, voegde de beroemde chef-kok Domenico voorzichtig twee snufjes komijnzaad, een beetje gember en een beetje zout toe. Hij nam een slok van het voortreffelijke drankje. “Hmmm… Dat is een soep!” riep hij uit, terwijl hij met de achterkant van zijn mouw de vloeistof die van zijn kin druppelde wegveegde. In een andere pan liet hij een hartig stoofpotje sudderen. Hij sneed een stuk brood, doopte het in de saus en bracht het met half gesloten ogen naar zijn mond. Een traan van emotie rolde over zijn wang. Hij was erin geslaagd om de saus die hij zich herinnerde uit zijn jeugd opnieuw te maken… “la salsa della Nonna!”

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Wil je dit beeld eerst in het echt zien? In onze galerie in Amersfoort hebben wij verschillende beelden van Guillermo Forchino staan. Neem gerust contact met ons op om te kijken of je beeld voorradig is.

Fine Dining 2D Wall Art brengt de passie en emotie van een chef-kok tot leven en is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.