Worldwide

80,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 16 cm
Artikelnummer: MA00378SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Worldwide – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Worldwide” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk exemplaar wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vakmanschap door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zijn vaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Vandaag de dag wordt hij zeer gewaardeerd om zijn gedetailleerde en elegante beelden, die zowel grote als kleine formaten omvatten. Zijn werk spreekt een breed publiek aan en kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Materiaal en thema’s

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering die vervolgens verbronsd wordt, wat resulteert in een duurzaam en aantrekkelijk kunstwerk. De beelden variëren in thema en zijn perfect geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele ruimtes. Dankzij hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijs zijn ze ook zeer populair als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.