World Connection

127,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 28 cm
Artikelnummer: MA00622SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

World Connection – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek de schoonheid van “World Connection”, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel cadeau dat elke ruimte verrijkt.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat elk stuk een unieke en luxueuze uitstraling geeft. Veel van de sculpturen, waaronder “World Connection”, zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het esthetische appeal van het kunstwerk.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel aantrekkelijk object, maar ook een gespreksonderwerp dat meer inzicht biedt in de achtergrond en inspiratie van de kunstenaar.

Ger van Tankeren – autodidact en vakman

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) staat bekend om zijn buitengewone vakmanschap en oog voor detail. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden variëren in grootte en thema, en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen, zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu voor een speciale gelegenheid of als blijk van waardering is, “World Connection” is een geschenk dat indruk maakt.

Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.

Contact en meer informatie

Voor bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen. Bezoek onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort voor meer prachtige kunstwerken van Ger van Tankeren en andere talentvolle kunstenaars.