Wisdom

128,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00428SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Wisdom – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Wisdom” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en elegante beeld is een origineel cadeau dat elke kunstliefhebber zal waarderen.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd voor een luxueuze uitstraling. Veel van deze kunstwerken, waaronder “Wisdom”, zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat zorgt voor een tijdloze en elegante presentatie.

Unieke kenmerken

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een persoonlijk en informatief tintje toevoegt aan dit bijzondere kunstwerk. Ger van Tankeren staat bekend om zijn oog voor detail en vakmanschap, wat duidelijk naar voren komt in zijn werk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. De veelzijdigheid van zijn thema’s maakt zijn werk geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp is “Wisdom” een zeer gewild relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.