Ware Liefde

77,50

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 15 cm
Artikelnummer: MA00757SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ware liefde – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “Ware Liefde” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfecte keuze voor een cadeau, zowel voor persoonlijke als zakelijke gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een extra persoonlijk tintje krijgt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische Nederlandse kunstenaar wiens werk bekend staat om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn leven lang kunst te creëren. Vandaag de dag is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail.

Elegante en gedetailleerde beelden

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en rijk aan details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij de diverse thema’s van zijn werken, zijn deze kunstwerken zeer geliefd als relatiegeschenk.

Perfect als relatiegeschenk

Door de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren geschikt als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale wensen.

Ervaar de schoonheid en het vakmanschap van “Ware Liefde” en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie of geef een onvergetelijk cadeau.