Waardering Voor Elkaar

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: MA00339SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Waardering voor elkaar

Uniek kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Waardering Voor Elkaar” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een origineel cadeau dat indruk maakt. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het geheel een extra dimensie geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van hoog niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld door constant bezig te zijn met kunst. Vandaag de dag wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en het vermogen om zowel grote als kleine sculpturen te creëren die een breed publiek aanspreken. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een oog voor detail.

Kenmerken van de sculpturen

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en gedetailleerd, en ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Ze zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De verschillende thema’s maken de sculpturen veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden. Door de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn deze kunstwerken zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.