Vrijheid

70,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 19 cm
Artikelnummer: MA00354SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Vrijheid: een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de schoonheid van “Vrijheid”, een prachtig kunstsculptuur gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een origineel en betekenisvol cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens met brons afgewerkt. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun verfijnde uitstraling. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en de biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich weten te onderscheiden door zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden zijn geliefd vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan.

Thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren variëren in thema en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijs zijn ze ook zeer populair als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.