Vriendschap

63,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 13 cm
Artikelnummer: MA00576SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Vriendschap – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een en betekenisvol cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Vriendschap” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal cadeau voor bijzondere gelegenheden en spreekt een breed publiek aan.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun elegante uitstraling. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een persoonlijk en betekenisvol geschenk wordt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het vakmanschap dat erin tot uiting komt. Van Tankeren’s werk varieert van klein tot groot en is geliefd bij zowel particulieren als bedrijven.

Veelzijdige thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren beslaan diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen, zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en speciale bestellingen

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Geniet van de schoonheid en het vakmanschap van “Vriendschap” en breng een kunstwerk in uw leven of dat van een geliefde.