Vrienden voor elkaar

70,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 13 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00754SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Vrienden voor elkaar: een fraai kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Het kunstwerk “Vrienden voor elkaar” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren is een schitterend sculptuur dat een perfecte toevoeging is aan elke kunstcollectie. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een betekenisvol geschenk voor vrienden en geliefden.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en worden vervolgens verbronsd, wat ze een elegante en duurzame uitstraling geeft. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun robuuste en verfijnde uitstraling.

Bijzonderheden en details

Alle sculpturen zijn voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor ze nog meer betekenis krijgen. De beelden zijn rijk aan details en stralen vakmanschap uit, wat ze geschikt maakt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert.

Veelzijdigheid en populariteit

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun elegante ontwerpen en veelzijdige thema’s. Ze spreken een breed publiek aan en zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geschikt als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor uw relatiegeschenk, gerust contact met ons op.

Voeg “Vrienden voor elkaar” vandaag nog toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren.