Voortdurend In Beweging

67,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 11 cm
Artikelnummer: MA00408SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Voortdurend in beweging – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Ontdek de betoverende wereld van Ger van Tankeren met het kunstsculptuur “Voortdurend in beweging”. Dit prachtige en originele kunstwerk is een perfecte toevoeging aan elke kunstcollectie en een ideaal cadeau voor kunstliefhebbers. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en staat stevig op een elegante marmeren sokkel.

Bijzonderheden

Elk sculptuur is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een extra persoonlijke en betekenisvolle touch krijgt. De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de aandacht voor detail die in elk stuk zichtbaar is.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactisch kunstenaar van hoog niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn elegante en gedetailleerde beelden die een breed publiek aanspreken.

Toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.